intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Shërbimi i Pagave

spacer

Shërbimi i Pagave

Intesa Sanpaolo Bank Albania nënshkruan një marrëveshje me klientët korporatë për kalimin e pagave të punonjësve në llogari bankare individuale. Pagesa mund të ekzekutohet në Bankë ose nëpërmjet Internet Banking. Në bankë kjo pagesë ekzekutohet automatikisht me anë të përdorimit të floppy disc dhe regjistrimin e të dhënave në sistemin bankar. Përveç ofrimit te llogarisë së pagës për punonjësit e këtyre klientëve, banka ofron dhe një gamë të gjerë shërbimesh. Ky shërbim ofrohet falas për kompaninë.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML