intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Tendera

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania, bazuar në vlerat dhe parimet e Grupit Intesa Sanpaolo për mundësi të barabarta, promovim të përgjegjësive sociale dhe të mjedisit dhe për një proçes transparent tenderimi, u ofron mundësine të gjitha kompanive në treg që plotësojnë kriteret të marrin pjesë në tenderat e organizuara për blerjen e shërbimeve dhe mallrave në përdorim të Bankës.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

Banka fton të gjitha kompanitë e interesuara për të marrë pjesë në proçeset e tenderimit të vizitojnë faqen zyrtare të bankës, ku do të gjeni informacion të përditësuar në lidhje me të gjithë tenderat në proçes, kohën dhe dokumentacionin e kërkuar.

 
Rregulla të përgjithshme:
  • Dokumentacioni i tenderit do të tërhiqet në prezencë brenda datës së përcaktuar në lajmërim
  • Ofertat do të dorëzohen brenda datës së përcaktuar në lajmërim, në një zarf të mbyllur mirë dhe të vulosur

 

SI TE BEHENI FURNITOR?!


Çdo furnitor që dëshiron të bëhet pjesë e Regjistrit të Furnitorëve të Intesa Sanpaolo Bank Albania, është i lutur të dorëzojë një informacion parakualifikues duke plotësuar dokumentin në PDF që mund të shkarkohet në këtë link dhe pas plotësimit e skanimit, ta dërgojë me e-mail tek: Procurement@intesasanpaolobank.al

 

 

Tendera në proçes

 

....

....

 

Tendera të mbyllur

 

....

....

Kontakte

 

E-mail: procurement@intesasanpaolobank.al
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000
Adresa: Zyra e Prokurimeve
Intesa Sanpaolo Bank Albania
Rr."Ismail Qemali" Nr.27
Kutia Postare: 8319
Tiranë, Shqipëri

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML