intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Tendera, Ankande & Prona në Shtije

spacer
Duke filluar nga data 5 Mars 2012, Intesa Sanpaolo Bank do të publikojë në faqen saj zyrtare të gjithë informacionin në lidhje me organizimin e tenderave për produktet dhe shërbimet e Bankës dhe ankandet e herëpasherëshme.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

  

Tendera

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania, bazuar në vlerat dhe parimet e Grupit Intesa Sanpaolo për mundësi të barabarta, promovim të përgjegjësive sociale dhe të mjedisit dhe për një proçes transparent tenderimi, u ofron mundësine të gjitha kompanive në treg që plotësojnë kriteret të marrin pjesë në tenderat e organizuara për blerjen e shërbimeve dhe mallrave në përdorim të Bankës.

 

Banka fton të gjitha kompanitë e interesuara për të marrë pjesë në proçeset e tenderimit të vizitojnë faqen zyrtare të bankës, ku do të gjeni informacion të përditësuar  në lidhje me të gjithë tenderat në proçes, kohën dhe dokumentacionin e kërkuar.

 

Prona në Shitje

 

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA sh.a. fton publikun e gjerë të shprehë interesin për blerjen e pronave të cilat janë në pronësi të Bankës duke dërguar një e-mail te adresa: prona@intesasanpaolobank.al

 

Lista e Pronave

 

Ankande

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në ankandet e organizuara herë pas here për shitjen e pronave të ndryshme.

Në listën e Pronave do të gjeni një makinë në pronësi të Bankës për të cilën të interesuarit duhet të kontaktojnë Zyrën e Prokurimeve.

 

 

Si të bëheni furnitor?!

 

Çdo furnitor që dëshiron të bëhet pjesë e Regjistrit të Furnitorëve të Intesa Sanpaolo Bank Albania, është i lutur të dorëzojë një informacion parakualifikues duke plotësuar dokumentin në excel që mund të shkarkohet në këtë link dhe ta dërgojë me e-mail tek: Procurement@intesasanpaolobank.al 

 

Kontakte

 

E-mail:  procurement@intesasanpaolobank.al

 

Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 672

 

Adresa: Zyra e Prokurimeve - CFO  

Intesa Sanpaolo Bank Albania

Rr."Ismail Qemali" Nr.27

Kutia Postare: 8319

Tiranë, Shqipëri

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML