intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Terminalet POS

spacer
Terminali i Pikës së Shitjes (POS) është pajisja që përdoret për të kryer transaksione me karte, kartë debiti ose krediti si VISA dhe MasterCard. Në terminalin POS të gjitha transaksionet kryhen elektronikisht në mënyrë komode, të shpejtë dhe të sigurtë pa qënë nevoja e përdorimit të parave cash. Perdorimi i Kartave ne cdo PoS ne Shqiperi eshte me ZERO Komision per klientet individe.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Përdorimi i terminalit POS

Realizimi i blerjeve nëpërmjet terminaleve të Pikave të Shitjes tashmë është një gjë e zakonshme në të gjithë botën. Në shumicën e rasteve, blerjet me kartë (në terminale POS) kanë zëvendësuar blerjet me para cash. Tashmë ky pro?es ka filluar të funksionojë me sukses edhe në Shqipëri.

Kush i përdor terminalet POS
Një numër gjithnjë e më i madh njësish të ndryshme tregtare tashmë përdorin terminale POS të Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe të tjera terminale po instalohen çdo ditë në dyqane, hotele, restorante, agjenci udhëtimi, supermarkete, pika karburanti, klinika mjeksore, etj.  Aktualisht, terminale të Pikave të Shitjes janë instaluar në të gjitha qytetet kryesore në vend me plane për zgjerim të mëtejshëm në të ardhmen.
 
Informacion shtesë

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML