intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Visa Infinite

spacer
Karta më e fundit në tregun botëror për përfitimet dhe shërbimet që ofron dhe njëkohësisht e vetmja kartë e këtij lloji në tregun Shqiptar.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania hedh në treg  Kartën Visa Infinite

 

 

Karakteristikat dhe Përfitimet e Visa Infinite Card

 

  • Intesa Sanpaolo Bank Visa Infinite është krijuar që të shërbejë si një mjet financiar i besueshëm dhe fleksibël, duke sjellë së bashku të gjitha përfitimet e projektuara me kujdes me një ekspertizë të besueshme financiare dhe me një çmim të paçmuar.
  • Mbajtësit e Kartës Intesa Sanpaolo Bank Albania Visa Infinite mund të ndihen të qetë në çdo moment me përfitimet e shumta që ofron Visa Infinite Card.
  • Kompensim për shpenzimet e bëra, që kanë të bëjnë me bagazhet e humbura apo udhëtime të anulluara.
  • Këto përfitime dhe shumë të tjera janë në dispozicionin tuaj duke përdorur  Kartën Visa Infinite, kur të rezervoni për pushime, për të marrë një makinë me qera apo për blerjen e sendeve personale dhe shtëpiake.
  • Intesa Sanpaolo Bank Visa Infinite është një kartë krediti Charge në monedhën Euro, e cila u ofrohet klientëve si një Ftesë për Produkt. 

 

 Kushtet e Punës

 

1 - Visa Infinite – Udhëzues i Politikës së Sigurimit në Udhëtim (Anglisht)


2 - SHERBIMET E ASISTENCES (CONCIERGE) (Shqip)


3 - KUSHTET E PERDORIMIT TE KARTES PRIORITY PASS (Shqip)  

 

 

ekskluzivitet wl

 

 

Intesa Sanpaolo Bank Visa Infinite do të kënaqë çdo dëshirë tuajën në Shqipëri dhe jashtë saj,

nëpërmjet karakteristikave të saj të përshtatura për stilin e jetës tuaj:

Concierge; Stil jete; Udhëtim; Siguri

 

 

* Klientët e përzgjedhur për këtë produkt do të njoftohen direkt nga Banka

 

Kontaktet e Bankës

vetëm për Klientët që disponojnë Kartën Visa Infinite

Tel: +355 4 22 76 555

e-mail: visainfinite@intesasanpaolobank.al

 

 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML