intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

e-deposit, depozitë elektronike

spacer
Çfarë normash interesi dhe afatesh më ofron kjo depozitë ?
Depozita elektronike, e-deposit ofron interesa preferenciale, të cilat janë më të larta se ato që aplikohen për një Depozitë normale me afat. Në këtë mënyrë nëse ju dëshiron t’i menaxhoni dhe investoni më mirë kursimet e juaja, mund ta bëni këtë duke hapur një sërë depozitash elektronike me afat 1, 3, 6 mujore ose 1 vjeçare.
 
e- deposit ofrohet në të gjitha monedhat kryesore

  • LEK
  • USD
  • EUR

A ka ndonjë minimum ?
e-deposit ofrohet duke filluar nga shumat përkatëse si më poshtë:

  • LEK min: 100,000
  • EUR min: 1,000
  • USD min: 1,000

Çfarë duhet të bëj për të investuar fondet e mia në depozitën elektronike e-deposit ?
Për të hapur një depozitë elektronike e-deposit, ju duhet të abonoheni në shërbimin tonë Internet Banking. Më pas, e-deposit është e disponueshme falas dhe ekskluzivisht vetëm për ju si klientë individë që keni ose përdorin shërbimin tonë Internet Banking.
 
Informacione shtesë

Për normat e interesit të Depozitës Elektronike shihni Tabelën e Normave të Interesit në faqen kryesore, djathtas , poshtë.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML